Gokturk Virtual Havacılık Forum

Tam Versiyon: FSX Nereden Başlamalıyım?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba, 

Şuan güncel olarak fsx oynuyorum. Logitech extreme 3d pro sahibiyim ve intermediate'a kadar neredeyse bütün görevleri yapmış bulunuyorum ancak doğal olarak hala kafamda oturmayan bir sürü şey var. Bu işte hala çok ama çok yeniyim. Bana yol gösterebilecek bir döküman veya sırasıyla yapmam gerekenleri gösteren bir kaynak var mıdır? Bir virtual airline'da çalışmak istiyorum ve bunun için çok bilgiye ve tecrübeye ihtiyacım olduğunu biliyorum ama nereden başlamam gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var, yorumlarınızı bekliyorum...
Merhaba Murat,

Öncelikle PMDG Boeing 737ngx veya Aerosoft Airbus x gibi uçaklar kullanmalısın. Bu uçaklarla ilgili video veya döküman ile kendini geliştirdikten sonra başta bizim gibi birçok sanal havayoluna başvurabilirsin. Zaten zamanla öğreneceğin için zorluk çekeceğini sanmam.
Merhaba [Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir. Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.] FSX'de görevleri yaptın default uçaklarla uçtun fakat sarmadı? Sanırım doğru düşünüyorum Smile Sanal havacılığa meraklıysan eğer [Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir. Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.] kaptanında dediği gibi bol bol döküman okuyup pratikte üst seviye uçaklarla uçmalısın kendini geliştirmelisin. Bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmak isterim sana.
[Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir. Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.] Linkinden kayıt olmanı önerebilirim. Yöneticiler uygun gördüğü takdirde hesabın onaylanacaktır. Aramıza katıldığında mutlaka görüşelim. Sağlıcakla kal Smile
Cevabınız için teşekkür ederim. Uçuş eğitimi almamış biri olarak kendimi yeterince geliştirmediğimi düşünüyorum. Dediğiniz gibi başvurumu yaptım ve düzey olarak kötüyü seçtim. Bu sırada hem kendim araştırmalar yapıyorum hemde sitede mevcut olan dökümanları da inceleyeceğim. ([Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir. Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.])
(21-02-2020, Saat: 18:08)murat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir. Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.])

Gerekli Bilgilendirmeyi Özel Mesaj yolu ile yaptım. Mesaj kutunu kontrol edermisin.